Widget Image

Solo Mobili deschide în curând OUTLET DE MOBILIER

În curând Solo Mobili deschide primul OUTLET DE MOBILIER cu produse pe stoc.

Calitate foarte bună – Made in Italy

Stocuri reaprovizionate în permanență

Personalizarea culorii

Preț de producător

 

Widget Image
+40 264 442241 office@solomobili.ro
  • Certificări: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001

Culori neutre în design

HomeDesignCulori neutre în design
a

Culori neutre în design

Culoarea este cel mai important factor ce contribuie la design-ul unui interior. Combinațiile de culori folosite au influența asupra stării noastre de spirit și pot schimba percepția noastră asupra spațiului. În timp ce unii dintre noi preferă să fie inconjurați de culori strălucitoare și îndrăznețe, alții doresc o atmosferă linistită, caldă. Designerii de decorațiuni interioare se bazează foarte mult pe aceste culori neutre pentru a le folosi ca bază pentru paleta de culori folosită în amenajarea încăperii și pentru a echilibra vizual camera.

Cele mai folosite culori sunt: bej, crem, alb, negru, maro și diferite nuanțe de gri. Aceste culori, combinate în orice mod, creează o schemă armonioasă care se găsește în principal în design-ul interior modern. De asemenea, putem observa că aceste culori sunt și cele specifice materialelor naturale folosite mai ales în design-ul modern: lemnul, piatra, caramidă și fierul forjat.

Culorile neutre pot fi integrate în orice stil de design interior fie că vă place stilul contemporan, stilul rustic francez sau cel modern, puteți decora în culori neutre.

Combinati culorile deschise cu cele închise. Folosiți în acest caz mici accente de culoarea pentru a înviora atmosfera. Joacă-te cu nuanțele! În timp ce culorile deschise dau senzația de calm, cele mai mai închise, ca maro și gri, adaugă percepția de adâncime într-un spațiu.