Widget Image

Solo Mobili deschide în curând OUTLET DE MOBILIER

În curând Solo Mobili deschide primul OUTLET DE MOBILIER cu produse pe stoc.

Calitate foarte bună – Made in Italy

Stocuri reaprovizionate în permanență

Personalizarea culorii

Preț de producător

 

Widget Image
+40 264 442241 office@solomobili.ro
  • Certificări: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001

Finisare Tridimensională

HomeKitchensFinisare Tridimensională

Finisare Tridimensională

În atelierul Solo Mobili am inaugurat noul model TRIDIMENSIONAL obținut prin anumite prelucrări speciale și periaj pe suprafaţă în lemn masiv. Modelul Tridimensional este fabricat din lemn masiv de frasin cu un finisaj reliefat, astfel încât fibra lemnului se vede și se simte.

Procedeul este foarte complex, finisajele se fac pe straturi (3 straturi): 1)un strat de bază de pal de plop foarte dens stratul superior conţine un panou din lemn masiv peste care vine 2) Stratul superior conţine un panou din lemn masiv cu anumite prelucrări speciale și periaj pe suprafaţă 3) Ultimul strat este compus din furnir diverse esenţe tari, aplicat cu niște prese speciale care îi dau efectul tridimensional.

Aceste finisaje transformă bucătăria într-un loc de confort și stil, în dialog cu zona de living, unde se pot folosi aceleași finisaje reliefate la elementele de mobilier.

Inovația și tradiția sunt cuvintele cheie ale designului tridimensional, rezultatul fiind o bucătărie cu aspect modern cu posibilitatea de personalizare atât lemn natur cât și în diverse culori și posibilitatea dimensionării după cererea clientului.