Widget Image

Solo Mobili distribuitor autorizat pentru Romania – PIAVAL Italy

Solo Mobili vă pune la dispoziție o gamă deosebită de produse, marca PIAVAL, made in Italy.

Produsele marca PIAVAL au un design și o finisare deosebită. O combinație de versatilitate și estetică pentru a răspunde nevoilor proiectelor contemporane. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, fiind și foarte rezistente la uzură. De aceea se pretează foarte bine pentru: Hoteluri, Restaurante, Cafenele, Săli evenimente, Recepții, Săli de conferințe, Cabinete, etc.

 

Widget Image
+40 264 442241 office@solomobili.ro
  • Certificări: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001

Culori neutre în design

HomeDesignCulori neutre în design
a

Culori neutre în design

Culoarea este cel mai important factor ce contribuie la design-ul unui interior. Combinațiile de culori folosite au influența asupra stării noastre de spirit și pot schimba percepția noastră asupra spațiului. În timp ce unii dintre noi preferă să fie inconjurați de culori strălucitoare și îndrăznețe, alții doresc o atmosferă linistită, caldă. Designerii de decorațiuni interioare se bazează foarte mult pe aceste culori neutre pentru a le folosi ca bază pentru paleta de culori folosită în amenajarea încăperii și pentru a echilibra vizual camera.

Cele mai folosite culori sunt: bej, crem, alb, negru, maro și diferite nuanțe de gri. Aceste culori, combinate în orice mod, creează o schemă armonioasă care se găsește în principal în design-ul interior modern. De asemenea, putem observa că aceste culori sunt și cele specifice materialelor naturale folosite mai ales în design-ul modern: lemnul, piatra, caramidă și fierul forjat.

Culorile neutre pot fi integrate în orice stil de design interior fie că vă place stilul contemporan, stilul rustic francez sau cel modern, puteți decora în culori neutre.

Combinati culorile deschise cu cele închise. Folosiți în acest caz mici accente de culoarea pentru a înviora atmosfera. Joacă-te cu nuanțele! În timp ce culorile deschise dau senzația de calm, cele mai mai închise, ca maro și gri, adaugă percepția de adâncime într-un spațiu.