Widget Image

Solo Mobili distribuitor autorizat pentru Romania – PIAVAL Italy

Solo Mobili vă pune la dispoziție o gamă deosebită de produse, marca PIAVAL, made in Italy.

Produsele marca PIAVAL au un design și o finisare deosebită. O combinație de versatilitate și estetică pentru a răspunde nevoilor proiectelor contemporane. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, fiind și foarte rezistente la uzură. De aceea se pretează foarte bine pentru: Hoteluri, Restaurante, Cafenele, Săli evenimente, Recepții, Săli de conferințe, Cabinete, etc.

 

Widget Image
+40 264 442241 office@solomobili.ro
  • Certificări: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001

Despre

Despre noi

SOLO MOBILI este o companie tânără, dinamică, având ca scop principal satisfacerea nevoilor producătorilor autohtoni de mobilier, oferind o gamă largă de accesorii și componente mobilier de un nivel calitativ foarte ridicat.
Utilizând o gamă foarte variată de materiale și culori, oferta noastră de produse este deosebit de flexibilă, adaptându-se diverselor gusturi sau preferințe ale clienților.

Sediul central Solo Mobili, se află în Cluj-Napoca, România și găzduiește showroom-ul companiei și depozitul destinat producătorilor de mobilier. Zona de showroom prezintă principalele produse și colecții Solo Mobili. La fața locului se află și zona de producție a accesoriilor Solo Mobili (profiluri – ornamente mobilier, măsuțe, dulăpioare, rafturi, suporturi și noptiere) unde realizăm mici lucrări de tâmplărie și finisare mobilier: tăiere și secționare panouri la diverse dimensiuni, confecționare ornamente și coloane ornamentale. Dispunem și de o vopsitorie proprie, la standarde europene, unde realizăm toate operațiile de personalizare a culorii mobilierului.

Conceptul Calității

La Solo Mobili, calitatea se bazează pe moștenirea de lucru cu lemnul și meșteșugul tradițional, pe selectarea materialelor de cea mai bună calitate. Aici creativitatea, inovația și know-how-ul tehnologic se află în prim plan.

Funcționalitatea sistemelor

Fiecare produs Solo Mobili este un răspuns la cerințele funcționale. Sistemele modulare sunt foarte flexibile, dulapurile oferă soluții personalizate, accesoriile satisfac gusturile și cerințele individuale.

Calitatea Designului

Competența noastră constă în capacitatea de a incorpora în fiecare produs Solo Mobili manoperă de calitate cu design și creativitate prin colaborarea cu prestigioși designeri italieni și internaționali.

Made in Italy

Eticheta - Made in Italy - este afișată cu mândrie de Solo Mobili și este susținută de creativitate, meșteșugul tradițional și expertiza tehnologică, toate premisele fundamentale pentru o companie care în mod constant urmărește să răspundă nevoilor clienților.

Longevitate

Produsele Solo Mobili sunt de înaltă calitate din punct de vedere estetic și funcțional, fabricate pentru a garanta fiabilitatea în timp. Un produs Solo Mobili este o investiție pe termen lung.

Responsabilitate de mediu

Solo Mobili recunoaște importanța designului durabil și urmează câteva practici fundamentale în acord cu un impact minim asupra mediului.