Widget Image

Solo Mobili distribuitor autorizat pentru Romania – PIAVAL Italy

Solo Mobili vă pune la dispoziție o gamă deosebită de produse, marca PIAVAL, made in Italy.

Produsele marca PIAVAL au un design și o finisare deosebită. O combinație de versatilitate și estetică pentru a răspunde nevoilor proiectelor contemporane. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, fiind și foarte rezistente la uzură. De aceea se pretează foarte bine pentru: Hoteluri, Restaurante, Cafenele, Săli evenimente, Recepții, Săli de conferințe, Cabinete, etc.

 

Widget Image
+40 264 442241 office@solomobili.ro
  • Certificări: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001

Mici accente de stil și design

HomeDesignMici accente de stil și design

Mici accente de stil și design

Pentru a completa oferta de produse, Solo Mobili vă pune la dipoziție mici obiecte de mobilier cu un finisaj și un design deosebit: comode, măsuțe, birouri, noptiere. Finisarea și personalizarea acestor obiecte se poate face după dorința si preferințele fiecăruia. Prin diverse tehnici de vopsire se pot obține diferite nuanțe de culoare, precum și finisaje speciale, cum ar fi: modelul antichizat. Aceste obiecte sunt mici accente de stil și design care dau un aer mai sofisticat designului interior.

Mici accente de culoare, stil și design în interiorul casei tale!

Deasemenea la sediul Solo Mobili realizăm și mici lucrări de tâmplărie și finisare mobilier: tăiere și secționare panouri la diverse dimensiuni, confecționare ornamente diverse și accesorii mobilier. La cerere panourile se pot dimensiona și personaliza după dorinţa dvs.