Widget Image

Solo Mobili distribuitor autorizat pentru Romania – PIAVAL Italy

Solo Mobili vă pune la dispoziție o gamă deosebită de produse, marca PIAVAL, made in Italy.

Produsele marca PIAVAL au un design și o finisare deosebită. O combinație de versatilitate și estetică pentru a răspunde nevoilor proiectelor contemporane. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, fiind și foarte rezistente la uzură. De aceea se pretează foarte bine pentru: Hoteluri, Restaurante, Cafenele, Săli evenimente, Recepții, Săli de conferințe, Cabinete, etc.

 

Widget Image
+40 264 442241 office@solomobili.ro
  • Certificări: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001

Lansarea noului brand Solo Mobili

HomeDesignLansarea noului brand Solo Mobili

Lansarea noului brand Solo Mobili

Noul brand Solo Mobili by HRM are incorporat în ADN dorința de inovare constantă, gradul mare de exprimare a obiceiurilor și tradițiilor de locuire actuală și libertatea de personalizare a interioarelor. Noul brand merge pe calea personalizării mobilierului prin tehnici de vopsire diverse și finisaje speciale.
În cadrul showroom-ului SOLO MOBILI, compania a reinventat designul interior în conformitate cu propriile sale principii: selectarea materialelor de cea mai bună calitate, capacitatea de a incorpora în fiecare produs Solo Mobili manoperă de calitate și design, funcționalitatea și fiabilitatea sistemelor folosite, o paletă largă de accesorii care satisfac gusturile și cerințele individuale.

Combinarea liberă a elementelor de mobilier, modularitatea și varietatea profilurile fronturilor de mobilier sunt dovezi ale modului în care produsele Solo Mobili sunt gata să transforme orice spațiu din întreaga lume într-unul sofisticat și cosmopolit.

Contrastantele combinate, posibilitatea de personalizare reprezintă libertatea culturii contemporane.