Widget Image

Solo Mobili distribuitor autorizat pentru Romania – PIAVAL Italy

Solo Mobili vă pune la dispoziție o gamă deosebită de produse, marca PIAVAL, made in Italy.

Produsele marca PIAVAL au un design și o finisare deosebită. O combinație de versatilitate și estetică pentru a răspunde nevoilor proiectelor contemporane. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, fiind și foarte rezistente la uzură. De aceea se pretează foarte bine pentru: Hoteluri, Restaurante, Cafenele, Săli evenimente, Recepții, Săli de conferințe, Cabinete, etc.

 

Widget Image
+40 264 442241 office@solomobili.ro
  • Certificări: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001

Servicii

Serviciile noastre

Solo Mobili vă oferă o serie de servicii pentru finisarea și personalizarea mobilierului în culoarea dorită sau cu ornamente diverse.

Personalizarea culorii mobilierului

Dispunem de o vopsitorie proprie, la standarde europene, unde realizăm toate operațiile de personalizare a culorii mobilierului. Prin diverse tehnici de vopsire se pot obține diferite nuanțe de culoare, precum și finisaje speciale.

*La vopsirea personalizată pot să apară mici diferențe de culoare între codul RAL indicat și culoarea de pe frontul vopsit, în funcție de esența de lemn a frontului.

Lucrări de tâmplărie și finisare mobilier

Deasemenea la sediul Solo Mobili realizăm și mici lucrări de tâmplărie și finisare mobilier: tăiere și secționare panouri la diverse dimensiuni, confecționare ornamente diverse și accesorii mobilier. La cerere panourile se pot dimensiona și personaliza după dorința dvs.

Confecționare ornamente

Vă oferim, de asemenea, o întreagă gamă de cornișe, plinte și diverse profile ornamentale (top, cant, plintă, colț, piramidă) pentru a completa, personaliza și îmbunătăți imaginea mobilierului.

Confecționare blaturi și canturi

Compania noastră vă pune la dispoziție blaturi de bucătărie și canturi cu furnir natural de stejar în diverse nuanțe.

Blatul cu furnir natural de stejar, este disponibil la diverse dimensiuni și grosimi (42 sau 57 mm) și poate fi folosit atât ca blat de lucru în bucătărie cât și ca blat pentru masă. Acest produs de o calitate deosebită, este practic și ușor de întreținut și se adaptează perfect oricărui stil de bucătărie, fie clasic sau modern, putând fi vopsit în diverse culori.

Accesoriile care fac diferența

Mese și scaune

Mesele se pot realiza la comandă, cu diverse modele de picioare, dimensiuni și grosimi, în culoarea pe care ți-o dorești. Scaunele pot avea șezut din ratan, tapițat sau din lemn.

Mânere și butoni

Solo Mobili vă pune la dispoziție o gamă foarte variată de mânere și butoni pentru mobilier. Cu câteva mânere deosebite poți schimba atât aspectul mobilei, dar mai ales percepția asupra acelui mobilier.

Mic mobilier

Pentru a completa oferta de produse, Solo Mobili vă oferă mici obiecte de mobilier cu un finisaj și un design deosebit: comode, măsuțe, birouri, noptiere.

Solo Mobili

Pentru Solo Mobili combinarea liberă a elementelor de mobilier, posibilitatea de personalizare reprezintă libertatea culturii contemporane.

Solo Mobili

Noul brand merge pe calea personalizării mobilierului prin tehnici de vopsire diverse, finisaje speciale și accesorii rafinate.

Solo Mobili

Noul brand Solo Mobili by HRM are incorporat în ADN dorința de inovare constantă, gradul mare de exprimare a obiceiurilor și tradițiilor de locuire actuală și libertatea de personalizare a interioarelor.