Widget Image

Solo Mobili distribuitor autorizat pentru Romania – PIAVAL Italy

Solo Mobili vă pune la dispoziție o gamă deosebită de produse, marca PIAVAL, made in Italy.

Produsele marca PIAVAL au un design și o finisare deosebită. O combinație de versatilitate și estetică pentru a răspunde nevoilor proiectelor contemporane. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, fiind și foarte rezistente la uzură. De aceea se pretează foarte bine pentru: Hoteluri, Restaurante, Cafenele, Săli evenimente, Recepții, Săli de conferințe, Cabinete, etc.

 

Widget Image
+40 264 442241 office@solomobili.ro
  • Certificări: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001

Stilul Neoclasic

HomeBucatariiStilul Neoclasic
Front mobilier model Neoclasic

Stilul Neoclasic

Pentru cei care doresc o bucătărie modernă cu accente clasice, recomandarea noastră este Modelul NEOCLASIC. Am ales pentru voi un decor în tonuri de gri-uri albăstrui combinate cu nuanțe deschise de lemn natur, rezultatul fiind un interior rafinat, luminos, plăcut pentru locuirea de fiecare zi. Modelul Neoclasic adaugă eleganță și sofisticare oricărui spațiu de interior. Are un aer atemporal și aduce un pic de Europa victoriană în casa ta!

Noi vă oferim elementele necesare pentru crearea unui design modern cu accente clasice: fronturi, ornamente, accesorii. Fronturile sunt din lemn de frasin natur și se pot personaliza într-o gamă largă de culori pentru toate gusturile.

Stilul de decorare neoclasică datează din secolul al XVIII-lea. Acest stil adaugă o eleganță aparte și este considerat unul din stilurile care se pot combina cel mai bine cu alte stiluri de design. Decorul Neoclasic a fost puternic influențat de arhitectul scoțian Robert Adam, care a adăugat diferite elemente arhitecturale structurilor clasice. Pentru interioarele neoclasice se folosesc culori mai deschise, cum ar fi alb-crem, gri, albastru pal, nuanțe de bej-uri sau gri-uri albăstrui sau verzui. Aceste culori combinate cu nuanțe de lemn natur sau terra cotta dau un plus de rafinament și stil.