Widget Image

Solo Mobili distribuitor autorizat pentru Romania – PIAVAL Italy

Solo Mobili vă pune la dispoziție o gamă deosebită de produse, marca PIAVAL, made in Italy.

Produsele marca PIAVAL au un design și o finisare deosebită. O combinație de versatilitate și estetică pentru a răspunde nevoilor proiectelor contemporane. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, fiind și foarte rezistente la uzură. De aceea se pretează foarte bine pentru: Hoteluri, Restaurante, Cafenele, Săli evenimente, Recepții, Săli de conferințe, Cabinete, etc.

 

Widget Image
+40 264 442241 office@solomobili.ro
  • Certificări: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001

Valorile noastre

Valorile noastre

CALITATE – FUNCȚIONALITATE – DESIGN

Valorile SOLO MOBILI – Produse de înaltă calitate și soluții de design inovatoare.

Noul brand Solo Mobili by HRM are incorporat în ADN dorința de inovare constantă, gradul mare de exprimare a obiceiurilor și tradițiilor de locuire actuală și libertatea de personalizare a interioarelor. Noul brand merge pe calea personalizării mobilierului prin tehnici de vopsire diverse și finisaje speciale.
În cadrul showroom-ului SOLO MOBILI, compania a reinventat designul interior în conformitate cu propriile sale principii: selectarea materialelor de cea mai bună calitate, capacitatea de a incorpora în fiecare produs Solo Mobili manoperă de calitate și design, funcționalitatea și fiabilitatea sistemelor folosite, o paletă largă de accesorii care satisfac gusturile și cerințele individuale.
Combinarea liberă a elementelor de mobilier, modularitatea și varietatea profilurile fronturilor de mobilier sunt dovezi ale modului în care produsele Solo Mobili sunt gata să transforme orice spațiu din întreaga lume într-unul sofisticat și cosmopolit.

Pentru Solo Mobili combinarea liberă a elementelor și posibilitatea de personalizare reprezintă libertatea culturii contemporane.

Conceptul de personalizare a produsului

Conceptul de „personalizare“ a produsului de serie se referă la adaptarea dimensională, la tehnici de vopsire și finisaje speciale care nu sunt prezente în producția de masă, până la punerea în aplicare totală a proiectului, în dialog constant cu proiectantul și designerul mobilierului.

Finisaje lemn în atelierul propriu

În atelierul Solo Mobili avem posibilitatea de a produce și crea diverse tipuri de produse și accesorii de mobilier care nu sunt prezente în colecția de bază.

Pentru a completa oferta de produse, Solo Mobili vă pune la dipoziție mici obiecte de mobilier cu un finisaj și un design deosebit: comode, măsuțe, birouri, noptiere. Finisarea și personalizarea acestor obiecte se poate face după dorința si preferințele fiecăruia. Prin diverse tehnici de vopsire se pot obține diferite nuanțe de culoare, precum și finisaje speciale, cum ar fi: modelul antichizat. Mici accente de culoare, stil și design în interiorul casei tale!

Modularitate – Funcționalitate – Inovație – Design

Solo Mobili își pune toate resursele creative și de producție, în scopul de a îmbunătăți know-how tehnologic, în acord cu cerințele estetice și funcționale. Fiecare produs Solo Mobili este un răspuns la cerințele funcționale. Sistemele modulare sunt foarte flexibile, dulapurile oferă soluții personalizate, accesoriile satisfac gusturile și cerințele individuale.